Sivu 7

Señora Catan marinoidut oliivit 250 g 1 dl 2-3 oliiveja oliiviöljyä valkosipulinkynttä tuoreita yrttejä: basilikaa, timjamia ja rosmariinia Valuta oliivit. Murskaa valkosipulinkynnet ja silppua yrtit. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita kannelliseen lasipurkkiin maustumaan. Oliivit marinoituvat parissa tunnissa. Pirkka vihreät oliivit, valkosipuli, jalapenotai sitruunatäytteinen 235/140 g 0 Pirkka vihreät kreikkalaiset oliivit 370/220 g 98 /prk 7,00 /kg 1 90 /prk 8,64 /kg Pirkka mustat kreikkalaiset Kalamata-oliivit 370/220 g 2 Pirkka kivettömät mustat oliivit 350/160 g 50 /prk 11,36 /kg 0 1 Pirkka paprikatahnatäytteiset oliivit 350/200 g 98 /prk 6,13 /kg 1 05 /prk 5,25 /kg Paahdetun sipulin broileripasta Ruskista 450 g Pirkka sinihomejuustomarinoituja broilerinfileesuikaleita öljyssä kahdessa erässä pannulla. Ruskista myös 200 g viipaloituja, tuoreita herkkusieniä. Lisää sienten joukkoon ruskistetut broilerisuikaleet ja 2 dl kasvirasvasekoitetta. Anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta 1-2 rkl:lla balsamiviinietikkaa. Kaada kastike keitetyn Pirkka Fettucine -tuorepastan joukkoon. Ripottele pinnalle 1 dl Pirkka paahdettua sipulia juuri ennen tarjoilua. Koristele tuoreella basilikalla tai persiljalla. Pirkka paahdettu sipuliruohe 150 g 19 /ps 7,93 /kg Pirkka marinoidut broilerin fileesuikaleet, sinihomejuusto, rosepippuri tai hunaja 450 g 4 19 /rs 9,31 /kg

Section 1

Page 1
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Page 7
Page 8
Page 9
Page 10

Miksi näet tämän sivun?

Selaimesi Flash Player on liian vanha tai Javascript ei ole päällä, joten näet julkaisun tekstiversion.

Lukeaksesi julkaisun Digipaper-muodossa asenna/päivitä Flash Player tästä tai laita Javascript päälle.

Digipaper-julkaisun lukeminen edellyttää vähintään
Flash Player versiota 7.


Jos selaimeesi ei ole asennettu ajantasaista Flash Playeriä, voit asentaa tai päivittää sen tästä.
© Copyright 2004-2006 Mederra Oy