Sivu 72

verzenayn pittoreskissa kylässä Reimsin maun Ehdoilla "Champagnessa on paljon rahaa, mutta eteläpuolella. B&B:n emäntä Catherine vähän makua", aforisoi ivana Leclerc. Pithois on valmistanut pöydän antimet Hänen aamiaismajoitusta tarjoava talonsa, alusta loppuun itse. Rypälemehu on peräiManoir des Charmes, tarjoaa päinvastaisin omistajapariskunnan omalta pieneltä sen esimerkin ­ kohtuuhintainen B&B on samppanjatilalta, jonka ikivanhat kellarit huolella sisustettu valloittavalla yhdistelovat lähes suoraan aamiaishuoneen alla. mällä arvoantiikkia ja syyskuun puolivälin hartaasti kerättyä tienoilla intiimin sisustusesineistöä. taloidyllin rauhaa SamppanjaTalojEn Tärkeintä on kuitenkin rytmittävät päivän mittaan pihaan saapuvaurauS on auTTanuT vieraanvarainen tunnelma. vaatimattomatvat rypälekuormat. piTämään maaKunnan kin yksityiskohdat Hedelmät on saatava runSaan KulTTuurimuuttuvat ylellisiksi, korjatuksi ja puristekun huoneensa terastuksi mahdollisimman pErinnön Ehjänä ja silta ihailee samppanjanopeasti, jotta juomasta ElinvoimaiSEna. aperitiivia nauttien tulisi virheetöntä. siksi viiniköynnösten yllä sadonkorjuu on muuviipyilevää syysaurintoin uneliaassa maakoa. Talo sijaitsee a˙ssa, jonka ympäriskunnassa tavattoman kiihkeää aikaa. Ja kun töstä löytyykin runsaasti arvovaltaisia sato on hyvä, hymy on herkässä kaikilla ­ ensimmäisen kasvuluokituksen grand cru aina tarhoja tarpovista rypäleenpoimijoista -viinitarhoja janoisen matkailijan edustuskonttoreiden liituraitamiehiin asti. tutkittavaksi. vaikka samppanjatilalliset eivät ole ihan vaikka viinikaupan tuoma vauraus onkin maailman tavallisimpia maanviljelijöitä, he alueella kaikkialla nähtävissä, ei rouva elävät silti sään armoilla kuten muutkin. Fin 72 BluE WinGS TouKoKuu 2011 in EnGliSh Ravintola Abbaye de Hautvillersin paikallinen keittiömestari Tierry Landragin esittelee alueen alkuperäsuojattuja juustoherkkuja. BuBBly delights To most, Champagne is defined by its bubbly texture. Therefore many might be surprised to learn that in the early days of this famously celebratory drink, winemakers were trying their hardest to get rid of its bubbles. Things changed in the late 17th century, when a monk named Don Pérignon started to create champagne as we know it ­ with bubbles. The Champagne region, with its capital city of Reims, the pittoresque village of Verzenay and the lively town of Épernay, is situated only a 90-minute drive away from Paris's Charles de Gaulle airport. The area is full of B&Bs, castles and other picturesque spots whose dishes incorporate Champagne in different ways. Taste the duck in Champagne or a piece of origin protected A.O.C. cheese (pictured on the left). Visit the list of URLs below to learn more about the area's B&Bs and plan your gourmand's journey to one of France's most fascinating areas. Finnair flies to Paris five times daily. Leclercin kritiikki toki useimmiten pidä paikkaansa. esimerkki siitä, kuinka raha ja tyylitaju yhdistyvät tyylillä, on elisabeth Vollereaux'n emännöimä B&B Château les aulnois. 1780-luvulta peräisin oleva kaupunkipalatsi on kunnostettu kauniisti, ja tyylikäs rouva kruunaa sen ilmapiirin. Château Les aulnois'ssa voi illalliseksi nauttia vollereaux'n itse valmistaman, alueen perinteitä kunnioittavan aterian ­ pääruokana vaikkapa ankkaa samppanjassa ­ ja nauttia ruokajuomaksi hänen sukunsa tilalla valmistettua samppanjaa. silloin voi ajatella olevansa lähellä samppanjan lämpimästi sykkivää sydäntä. B&B-tiedustelut: www.maisondesvignesdeverzenay.com www.lemanoirdescharmes.fr www.chateau-les-aulnois.fr Finnair lentää Pariisiin viisi kertaa päivässä.

Section 1

Section 2

Page 1
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Page 7
Page 8
Page 9
Page 10
Page 11
Page 12
Page 13
Page 14
Page 15
Page 16
Page 17
Page 18
Page 19
Page 20
Page 21
Page 22
Page 23
Page 24
Page 25
Page 26
Page 27
Page 28
Page 29
Page 30
Page 31
Page 32
Page 33
Page 34
Page 35
Page 36
Page 37
Page 38
Page 39
Page 40
Page 41
Page 42
Page 43
Page 44
Page 45
Page 46
Page 47
Page 48
Page 49
Page 50
Page 51
Page 52
Page 53
Page 54
Page 55
Page 56
Page 57
Page 58
Page 59
Page 60
Page 61
Page 62
Page 63
Page 64
Page 65
Page 66
Page 67
Page 68
Page 69
Page 70
Page 71
Page 72
Page 73
Page 74
Page 75
Page 76
Page 77
Page 78
Page 79
Page 80

Why do I see this page ?

Your Flash Player is older than version 7 or Javascript is not enabled. What you see is the raw text of the publication.

To read this Digipaper-publication install/update your Flash Player from this link or enable Javascript.

For proper operation Digipaper-publication needs Flash Player version 7 or newer.

Install the latest version of Flash Player from this link.
© Copyright 2004-2006 Mederra Oy